Tervehdys jälleen pienet lukijani! Tässä osa jota olen jo lupaillut monta viikkoa. Ehkä hieman lyhyt ja töksähtelevä mutta se johtunee siitä että on todella kauan kun olen ottanut nämä kuvat pelissä enkä oikein muista mikä idea kaikkien takana on ollut. :D Mutta nyt päästän teidät lukemaan.
 

Photobucket Tuon pienen asukin vuoksi, joka lymyili Janinan vatsassa, hänen ruokahalunsa oli tuplaantunut viimeisten kuukausien aikana. Lasten ostamat sipsitkin katosivat aamuyöllä kolmen maissa kun kukaan ei ollut vahtimassa Janinan syömistä.

PhotobucketIltapäivä ohjelmien parissa kului myös aikaa kun muutakaan tekemistä ei ollut. Lapset kyllä huutaisivat yläkerrassa mutta kyllä Janina mielummin seurasi saatiinko Erkkiä ja Marttaa kiinni muhinoimasta sohvalla, olihan se paljon jännittävämpää.

Photobucket Troyn huutaminen kävi kuitenkin niin kovaksi että Janina ei enään kuullut Martan ja Erkin puhetta. Pitäisi siis potattaa poika. Troy piti enemmän vessahetkistä isänsä kanssa. Äiti vaan peilaili itseään eikä istunut pytyllä vieressä niin kuin isi lukien samalla pervoja vitsejä sanomalehdestä.

Photobucket No tähän kuitenkin loppuivat Troyn pottailut. Pojasta tulisi jo kouluikäinen aivan kuin veljensä jo oli.

Photobucket Kasvaminen kävi melko kivuttomasti ja Troy olikin jo venähtänyt pituutta melko lailla!

Photobucket Uiuiui! Troysta kuoriutui oikea komistus. Vaaleat hiukset ja siniset silmät perittynä äidiltään. Ja koska viimeksi en laittanut hänen luonnettaan niin tässä se nyt sitten olisi:

Sottapytty 7/10 Siisti

Ujo 7/10 Menevä

Laiska 8/10 Toimelias

Vakava 3/10 Leikkisä

Marisija 1/10 Kiltti

(Ei mikään kovin helppo luonteinen.) :D

Photobucket Troy oli enemmän nukkujatyyppiä, hän ei jaksanut kiinnostua mistään missä tarvitsi käyttää aivojaan. Travis olikin aivan veljensä vastakohta ja luki yöt heidän yhteisessä huoneessaan pelkästään ärsyttääkseen veljeään pitämällä valoja päällä.

Photobucket Jopa postinkantaja suli kun katsoi Troyn sinisiin silmiin, eikä voinut vastustaa tätä kun Troy samalla sanoi "Eihän meidän pidä enään nykyään maksaa tätä lehteä, kun ei siinä edes ole sarjakuvia?" Aamu vain hymisi hiljaa vastauksen ja lähti pois hihitellen. Troy oli ylpeä itsestään.

Photobucket Troyn etsiessä ulkona uusia naispuolisia "uhreja", Janinan synnytys käynnistyi. Perheen kolmas lapsi ilmoitteli tulostaan. Eikä paikalla ollut muita kuin Arska, eli perheen noin 30 vuotias mamsteri.

Photobucket Lucas kuuli vaimonsa huudon ja ajattelin että tällä kertaa pitäisi varmaankin olla paikalla synnytyksessä. Lucas oli enemmän paniikissa kuin itse synnyttäjä.

Photobucket Janinan käsillä lepäsi pieni käärö jolla oli siniset silmät ja vaaleat hiukset aivan kuin isoveljilläänkin. Pitkästä aikaa käärö olikin tyttö. Tyttö joka sai nimekseen Carrie.

Photobucket "Whouu. Vauva" Lucas ajatteli ruokkiessaan Arskaa. Arska oli meinannut saada sydärin Janinan huutaessa aivan tämän kodin vieressä.

Photobucket Ja tosiaankin koska vauva olikin tällä kertaa tyttö, lastenhuone sai hieman pinkimmän ulkoasun.

Photobucket Päivät hurahtivat ohitse ja talven viimeiset lumisateet saapuivat. Troy ei saanut vielä mitään kehuttavia numeroita, mutta asiaa ei parantanut sekään että hänen edessään oli todella ruma NENÄ. Troy hieman pelästyi.

Photobucket Sillä aikaa toisella puolella kaupunkia Lucasin sisko Lucy hihhuloi kerrostalonsa piha-alueella kesävetimissä. Sää oli aivan erinlainen vaikka välimatkaa Järvisten talouteen oli tuskin viittä kilometriä.

Photobucket Lucy oli huomannut että hänen naapurissaan asui melko vetävän näköinen nainen. Ei Lucy tätä itselleen meinaisi, vaan jollekkin veljensä lapselle. Pitihän Lucy tädin pitää huolta että pojat saisivat naiset itselleen.

Photobucket "Hei, kuule mä oon Lucy tosta naapurista ja ajattelin että meidän kannattais tutustua. Ku kato mulla on veli, tai aika montaki, mutta tällä mun yhellä veljellä on pari poikaa ja ajattelin et sä voisit sopia jommallekummalle vaimoks.. Niin että mitäs sanot?"

Photobucket "Joo hei, mä oon Katri.. Öö, no en oikeen tiiä ku en oo tavannutkaan näitä poikia... Kuinka vanhoja ne on?"

Photobucket "Katos ku täähän tässä vähä erikoista onki mutta... Ne on niinku jotain tyyliin kymmenen ja toinen taitaa olla ykstoista.." Katri miettii hetken ja alkaa nauramaan "No mähän voisin käydä kattomas niitä. Jos ne kasvaa nopeaa niin eiköhän se kävis, annatko niiden osotteen?"

Photobucket Puolen tunnin kuluttua puhelin soi Järvisillä. "Hei Lucy täällä, niin hommasin teijän pojille yhen vaimo ehdokkaan että ei tarvii kiittää, se tuloo käväsemään teillä täs joskus" Janina kuuntelee ihmeissään ja kysyy "Et kai sinä häntä mistään kadulta onkinut?" "Een, tosta rappukäytävästä vaan, no pitää nyt mennä. Moi!"

Photobucket Katria ei alkanut kuulumaan joten Carrien synttärit päätettiin viettää tässä välissä.

Photobucket Vaikuttaa nätiltä. :) Mutta tytön pää näyttää jättimäiseltä noissa hiuksissa. Kokeillaanpas....

Photobucket Ja paljon parempi, hurmaava pakkaus. ♥ Nyt muistin ottaa luonteenkin ylös joten:

Sottapytty 6/10 Siisti

Ujo 7/10 Menevä

Laiska 9/10 Toimelias

Vakava 3/10 Leikkisä

Marisija 1/10 Kiltti

Melko samanlainen kuin veljensäkin.

Photobucket Perheen kissa BlueBerry karkasi samaisena iltana kotoa. Janina soitti poliisille mutta he eivät voineet auttaa sen enempää kuin lupaamalla että tuovat sen kotiin jos kuulevat siitä.

Photobucket Carrie ei ymmärtänyt koko katoamis hommasta mitään ja meni tyytyväisenä nukkumaan ensimmäistä kertaa taaperona. Lucas oli onnellinen saadessaan pussata tätä otsalle.

Photobucket Janina vaelsi pihapiirissä huudellen BlueBerryä, mutta kissaa ei alkanut kuulumaan kotiin vieläkään.

Photobucket Janina väsyi kaikesta siitä huutamisesta ja päätti mennä unelle. Lucas pakotettiin jäämään vartioon koko yöksi, jospa BlueBerry ilmaantuisi oven taakse.

Photobucket Uusi aamu sarasti, eikä kissasta ollut tietoakaan. Mutta Katri ilmestyi lupaamallensa visiitille.

Photobucket Hän halasi vielä pyjamallaan ollutta Troyta. Ja tajusi vasta nyt kuinka pieniä nämä Lucyn lupaamat pojat todella olivat.

Photobucket Katri käväisi Lucasin meikkauspöydän ääressä ja hänestä tuli todella kaunis pienillä muutoksilla.

Photobucket Troykin huomasi muutoksen "Whouu, isi tosiaan osaa hommansa, sä olit ennen paljo rumempi!"

Photobucket Katrin visiitti oli ohi ja perhe palasi normaaleihin rutiineihinsa. Janina rakasti omenapuiden leikkelyä. Vaikka Janina mielestään hoiti niitä tarkasti puutarhaoppaansa mukaan puut meinasivat kuolla aivan käsiin.

Photobucket Mutta se ei Janinaa haitannut. Hänellä vaan oli entistäkin ovelampi ilme. :D

Photobucket Sillä välin yläkerrassa lastenhuoneessa, Carrie osoitti kuinka hän rakastikaan eläimiä. Kissa saattoi kyllä olla eri mieltä.

Photobucket Iltapäivät olivat sitä harvinaista aikaa kun koko perhe sattui olemaan samassa huoneessa. Travis ja Troy eivät kuitenkaan suostuneet tulla syömään, telkkarista tuli jotain paljon jännittävämpää kuin keittiömestarinsalaatti.

Photobucket Ja tajuamme että perheen esikoinen Travis on jäänyt tässä osassa aivan huomiotta, mutta nyt onkin jo tämän synttärit. Ensimmäinen teini tässä talossa.

Photobucket Kroppakuvaa ja...

Photobucket Nassukuvaa. :D Melko lailla isänsä kopio, ihan komea tämäkin. Eli herran mieltymyksiin kuuluu muokatut hiukset ja luovuus. Inhokkina on alusvaatteet. Eli ei alusvaatteita tälle pojalle! :D

_____________________________________________________________________

Siinä olisi sitten osa 31. Toivottavasti piditte edes vähän. :D Risuja ja ruusuja kiitos!