Noniin täällä ollaan taas. :) Tämä osa ei ole kovinkaan pitkä eikä tarina etene kovinkaan paljoa mutta halusin saada edes jonkinlaista jatkoa tänne ennen koulun alkua. ^-^
Bon appétit :D

lc1-4.jpglc2-4.jpg
Metsälä. Rauhan tyyssija. :D Lucyn seikkaillessa tonteilla hänen eteensä tupsahteli koko ajan hullumpia ihmisiä. Ylempänä oleva lamppunainen onkin jo tuttu parin osan takaa.

lc3-4.jpg
Noniin siirrytäänpäs perheen tontille. Liam oli käynyt ostamassa Dorikselle tämän kauan kinuaman puutarhasetin. Se oli samalla hääpäivä lahja jonka Liam oli unohtanut antaa pari vuotta sitten.

lc4-4.jpg
Kuten voitte huomata Doris oli selvästikin iloinen. ♥

lc5-4.jpglc6-4.jpg
Kun ulkona alkoi olla aivan liikaa hyttysiä Doris ja Liam joutuivat siirtymään sisätiloihin. Doris harjoitti karismaansa Liamin töistä saamalla pömpelillä. Puhekuplien mukaan hän kielsi kananmunien paiston ja kannatti rikollisuutta. ;D

lc7-4.jpg
Vuodet vierivät ja oli perheen vanhus kisun Julian aika jättää tämä maailma. :(

lc8-4.jpg
Julian hauta laitettiin perheen kuolleen koiran, Pörrin, haudan viereen lammen rannalle.

lc9-4.jpg
Julian kuolemasta oli kulunut pari tuntia ja Doriksella oli jo uusi kisu kierroksissa. :D Tyttökissa joka sai nimekseen Vanilla.

lc10-4.jpg
Julian pojalle Kanelille alettiinkin syöttämään elämän eliksiiriä, mutta miksi? No sanotaan vaikka että Doriksella oli taka-ajatuksia Vanillan ja Kanelin suhteen. ;D

lc11-4.jpg
Puhepömpeli oli kovassa käytössä myös lasten keskuudessa, jotenkin tuntuu vaan siltä että Luke ei käyttänyt sitä oikeisiin tarkoituksiin. O.o

lc12-4.jpg
Kun lapset lähtivät kouluun päättivät vanhemmat pitää hieman hauskaa kahdestaan = Siis ulos kaivamaan kuoppia! Doris onnistui rikkomaan vesiputken heti alkuun ja meni paniikkiin.

lc13-4.jpg
Liamkin onnistui siinä vähän päästä. Mutta häntä se vaan nauratti.

lc14-4.jpg
Kello oli noin 2 aamuyöllä, kaikki nukkuivat.

lc15-4.jpg
Paitsi Lucas, joka taisteli palikkapömpelin kanssa. :D

lc16-3.jpg
Ja Doris. Joka oli lähdössä stadiin kamujensa kanssa. Hän oli odottanut kunnes Liam oli nukahtanut, tämä olisi kuitenkin saanut mustasukkaisuus kohtauksen..

lc17-4.jpg
Syödessään Doris piti silmällä mahdollisia morsian/sulhas ehdokkaita, lapsilleen tietty. Tässä pöydässä ei niitä ainakaan ollut.
lc18-4.jpg
"Grr.. Tuohan on oikeen kuuma kinkku" :D Mutta mies ei ikävä kyllä ollut townie.

lc19-4.jpg
Doris otti itsestään hieman kuvia, saisipa lapsien huoneeseen edes jotain kaunista seinälle. :D

lc20-4.jpg
Sillä välin samaisessa lastenhuoneessa, perijäehdokkaamme Lucas kasvoi lapseksi.

lc21-4.jpg
*Thadaaaa-aa!* Tässä hän on. Poika omistaa pusuhuulet ja isänsä jyhkeän leuan mutta muuten on oikeen söötti. ^^

lc22-2.jpg
Lucasin ensimmäinen koulupäivä koitti. Häntä kammotti, Lucy oli pelotellut että linkkakuski oli kerran syönyt yhden lapsen!

lc23-4.jpg
Siinä se kuski nyt oli. Hän jopa hymyili pelottavasti mutta Lucas....

lc24-4.jpg
päätti vastata pelottavaan hymyyn vielä pelottavammin. :DD

lc25-4.jpg
Treffipalvelusta oli alkanut tulemaan jättimäisiä laskuja ja pojat varastelivat perheen sanomalehtiä, Lucy oli selvästikin ollut asialla. ;D Doris yritti karhata pojan pois mutta eipä vaan onnistunut.

lc26-3.jpg
Postipoikakin manasi. Turhaa työtä raahata lehti tänne kun heti se napataan.

lc27-3.jpg
No, joka tapauksessa perheen toiseksi vanhimman lapsen, Charlien, oli aika jättää lapsuus taakseen. Lucyllakin meni silmät kiinni, Doris oli pakottanut tämän mukaan juhlimaan vaikka tyttö meinasi nukahtaa pystyyn.

lc28-4.jpg
Viime tingassa Liamkin saapui paikalle. :D

lc29-4.jpg
Isä ja poika. Kumpikin vetää ilmeellä. :DD

lc30-3.jpg
Ja tässä vielä Charlie teininä. ^^ Ei ehkä kovinkaan perijä ainesta.

lc31-4.jpg
Synttäreiden jälkeen elämä jatkui normaaliin tapaan Järvisillä. Doris ja Liam koekäyttivät edelleen puutarhasettiä, Lucy treffaili, Charlie maalasi tauluja ja nuorimmat Luke ja Lucas pelasivat shakkia. Siinä ei ollut kylläkään mitään järkeä kun Lucas huijasi jatkuvasti.

lc32-3.jpg
Ja adoptoitu kisu Vanilla kasvoi aikuiseksi. Söpö ♥

lc33-3.jpglc34-3.jpg
Nyt kun Kanelikin oli vielä viriili, käski Liam kissat pentujen teko puuhiin. :D

lc35-3.jpg
Mutta kukas tämä kaunokainen on? = Janina, Lucyn tonteilla tapaama kaveri. Lucy oli hieman muuttanut tämän hiustyyliä, ja laittanut hempeämmät meikit.

lc36-3.jpg
Taka-ajatus oli siinäkin, niin kuin aina. Lucy ajatteli että jos hän ei ole perijä niin ainakin melko varman perijän Lucaksen pitäisi saada nätti morsian. Jättäkäämme nuorukaiset tutustumaan. :DD
__________________________________________________________________________

Osan kirjoitin pikapikaa, koska nyt pitää mennä kattomaan frendejä. ;DD Kyllä katson niitä edelleen. :D Mutta kaikkien on nyt PAKKO kommentoida, risuja ja ruusuja kiitoos! :)